RECIKLAŽNO DVORIŠTE VIŠKOVO POČINJE PREUZIMANJE RECIKLABILNOG OTPADA I PODJELU KOMPOSTERA

Reciklažno dvorište Viškovo počinje preuzimanje reciklabilnog otpada i podjelu kompostera od 28.04.2020. po dosadašnjem radnom vremenu utorak i četvrtak od 17-20 sati i srijeda i subota od 9-13 sati

Sukladno Odluci o radnom vremenu i načinu rada djelatnosti trgovine za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 24.04.2020. te odluci stožera CZ Općine Viškovo od 27.04.2020. nastavlja se rad prihvata reciklabilnog otpada i podjelu kompostera u Reciklažnom dvorištu Viškovo.

U svjetlu najnovijih odluka Vlade RH sa jučerašnje sjednice da se započne sa ublažavanjem mjera protiv korona virusa u prvoj fazi  od utorka 28. travnja se omogućuje nastavak rada svim poslovnim subjektima koji obavljaju uslužne djelatnosti, gdje se ne ostvaruje bliski kontakt s klijentima i to uz poštovanje mjera fizičke udaljenosti.

Rad reciklažnog dvorišta primijeniti će se na način da se rad s korisnicima uz poštovanje preporučenih epidemioloških mjera, puštanjem jednog po jednog korisnika u prostor reciklažnog dvorišta poštujući mjere fizičke udaljenosti od minimalno 2 metra.

Svi korisnici sa svojim prijevoznim sredstvima bi svoj otpad kao i do sada odložili na predviđena mjesta unutar Reciklažnog dvorišta Viškovo uz prethodno pokazani službeni dokument identifikacije. Radnik će broj dokumenta upisati u svoj očevidnik bez bliskog kontakta. Korisnik po odlaganju otpada vozilom napušta reciklažno dvorište.

Pod tim mjerama reciklažno dvorište se u redovan rad pušta od utorka 28.04.2020. po dosadašnjem radnom vremenu i to:

Utorak i četvrtak od 17-20 sati i srijeda i subota od 9-13 sati.

U isto vrijeme osiguralo bi se izdavanje kompostera po ustaljenom načinu rada.

Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju,