Poštovani korisnici usluga Reciklažnog dvorišta Viškovo,

Sukladno potpisanom ugovoru Općine Viškovo sa KD Čistoća d.o.o. Rijeka, koja kao jedini pružatelj javne usluge prikupljanja otpada ujedno prema novim propisima, preuzima upravljanje Reciklažnog dvorišta Viškovo moramo pripremiti RED Viškovo za primopredaju novom upravitelju KD Čistoća d.o.o. Rijeka.

Slijedom toga od dana 29. ožujka 2022. moramo izvršiti zatvaranje RED Viškovo čime se otpad više ne ne može zaprimati do primopredaje novom pružatelju usluge. Sav otpad se do daljnjega u dogovoru sa KD Čistoća d.o.o. može također besplatno odlagati u RED Mihaćeva draga u Rijeci. (https://cistocarijeka.hr/imenik/reciklazno-dvoriste-mihaceva-draga/).

Zahvaljujemo svim dosadašnjim korisnicima i mještanima Općine Viškovo kao i upravi Općine Viškovo, s čijom suradnjom smo u proteklih 5 godina, kao jedini pružatelj usluge gospodarenja otpadom u reciklažnim dvorištima van javnih isporučitelja usluge, uspješno surađivali.

Kao zajednički rezultat zbrinuto je preko 1200 t raznog otpada, od čega 95% krupnog otpada, sigurno je i na ekološki prihvatljiv način i nije završilo neprikladno odloženo u zelenom okolišu.

Sada još uspješnije nastavljamo na realizaciji svih drugih zadaća iz komunalnog gospodarstva,

Direktor Dragan Blažević, dipl. ing. građ.