Temeljem objavljenog Poziva Hrvatske gospodarske komore za nominaciju kandidata za priznanje za doprinos na području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina, Općina Viškovo je predložila Komunalno društvo  Viškovo kao kandidata za priznanje .

Priznanje se dodjeljuje za doprinos na području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina u Republici Hrvatskoj.

HGK je predvidjela nagrade za uspješan rad Komunalnim poduzećima uz jubilej na 30. i 50. godina postojanja , a onda poslije na svakih 10 godina djelovanja na području komunalne djelatnosti u Republici Hrvatskoj, iznimno se dodijeljuje i prilikom drugih važnih događaja za djelovanje komunalnog poduzeća.

Komisija za nagrade i priznanja Grupacije održavanja zelenih površina je Komunalnom društvu Viškovo d.o.o. dodijelila Priznanje za uspješan rad

KD Viškovo djeluje od 2016. god., „mlado“ smo društvo, stoga nam je veliko zadovoljstvo što je struka prepoznala naše dosege, zasluge i postignuća na održavanju zelenih površina na području Općine Viškovo.

ODLUKA